|| Contact || Privacy || Algemene Voorwaarden || Disclaimer ||
Online Leren

 

 

Blended Learning
Online lessen, zelfstudie, huiswerkbegeleiding, virtuele colleges, dit alles gecombineerd met 3 klassikale bijeenkomsten. Een mix van nieuw en traditioneel, een zorgvuldig samengestelde mélange van onderwijs op afstand en onderwijs face to face.

 

OnlineNoors Beginners A1 en A2 met 3 lessen op zaterdag

Een drukke baan, kinderen, hobby's en verplichtingen. Voor iedereen die wel graag een cursus Noors wil volgen, maar voor wie het praktisch gezien moeilijk te realiseren is om aan een groepscursus mee te doen, is er de mogelijkheid om een online cursus van 12 weken te volgen. Deze cursus is inhoudelijk gelijk aan de groepscursussen.  Met een inlogcode krijgt u toegang tot uw eigen virtuele cursusruimte waar de uitleg, stof, colleges en geluidsbestanden, en het huiswerk voor die week te vinden zijn. U volgt de lessen van huis uit op de tijd die u uitkomt. Het huiswerk kost u 2 à 3 uur per week.
Prijs: 12 lessen incl. materiaal, huiswerkcorrectie en 3 klassikale bijeenkomsten voor € 195 inclusief materiaal per persoon. Elke 2e persoon op hetzelfde adres € 75 korting!
Na 12 weken heeft u dezelfde kennis opgedaan als groepscursisten. De niveauaanduidingen A1 en A2 komen overeen met de niveaus van het Common European Framework of Reference for Languages (CEFRL).

Inschrijven? Klik hier!

Nieuw:
Online cursus zonder mondelinge lessen

Wie toch de cursus wil volgen zonder mondelinge lessen (bijvoorbeeld omdat u contacten op een andere manier kunt regelen), kan de cursus bestellen voor € 120 inclusief huiswerkbegeleiding en voor € 95 exclusief huiswerkbegeleiding.

Inschrijven? Klik hier!

 

OnlineNoors Gevorderden B1 en B2 met 3 lessen op zaterdag

Zelfde opzet als de Beginnerscursussen. Na 12 weken heeft u het B1 of B2 niveau bereikt van het Common European Framework of Reference for Languages (CEFRL).
Het huiswerk kost u 2 à 3 uur per week.
Prijs: 12 lessen incl. materiaal, huiswerkcorrectie en 3 klassikale bijeenkomsten voor € 195 inclusief materiaal per persoon. Elke 2e persoon op hetzelfde adres € 75 korting!

Inschrijven? Klik hier!


Nieuw: Blended learning.
Helemaal zonder contact Noors leren gaat niet. Voor nadere uitleg, vragen, uitspraak en conversatie zijn er zowel voor de Beginners als voor de Gevorderden 3 bijeenkomsten van 3 uur in onze cursusruimte aan de Paardskerkhofweg in Den Bosch. Deze bijeenkomsten worden gehouden op zaterdagen van 9.30u tot 12.30u. Onze cursusruimte ligt vlakbij het ns-station, dus goed te bereiken, ook voor cursisten die van verder komen. Komt u met de auto, dan kunt u vrij parkeren op eigen terrein.

 

Data voor de mondelinge lessen
Voor A1 en A2 kunt u kiezen op welke data u de mondelinge bijeenkomsten bijwoont. Wij adviseren om de 1e les zo snel mogelijk te volgen. Kunt u niet alle lessen volgen in onderstaande periode? Geen probleem, in de volgende periode kunt u weer kiezen uit nieuwe data.

A1
1e les op zaterdag 20 september of 1 november a.s.
2e les op zaterdag 15 nov a.s. of 7 februari 2015.
3e les op zaterdag 3 januari of 4 april 2015.

A2
1e les op zaterdag 4 oktober a.s. of 10 januari 2015.
2e les op zaterdag 15 november a.s. of 18 april 2015.
3e les op zaterdag 31 januari of 13 juni 2015.

B1 / B2
Kiezen uit: 18 oktober, 17 januari, 21 maart, 16 mei, 27 juni.

Alle lessen zijn van 09.30u tot 12.30u.